Bittersweet in Brugge

Bittersweet Brugge Tosti Boem Boem
Vandaag zijn we naar Brugge geweest, heerlijk zonnig weer gehad en weer een doosje bonbons bij Dumon gehaald. We hebben er ook even een hapje gegeten, in een klein straat vlakbij de grote markt, “Tearoom Bittersweet”. Chocolade thee Bittersweet bruggeHet was een kleine tearoom wat er keurig uit zag en de prijzen waren niet zo extreem hoog als op de grote markt zelf. Eerst hebben we nog wat gedronken. Michel een latte macciato en zelf had ik een chocolade thee (keuze uit 48 smaken). Erbij een mini hightea met zelfgebakken koekjes, nougat echt heerlijk! Daarna een ‘tosti boem boem’, zo heette het op de kaart. Het was een tosti met ham en kaas op bruin brood met zelfgemaakte bolognesesaus en veel kaas. Erg lekker, Bittersweet is een aanrader om even iets te eten of te drinken! Trouwens de chef is een oudleerling van het misschien wel bekende Ter Groene Poorte voedingsschool.

Bittersweet
St. Amandstraat 27
8000 Brugge (België)
Tel (0032)(0)50-348769
Bittersweet Brugge latte macchiato


1 reactie op “Bittersweet in Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat