Bittersweet in Brugge

Bittersweet Brugge Tosti Boem Boem

Vandaag zijn we naar Brugge geweest, heerlijk zonnig weer gehad en weer een doosje bonbons bij Dumon gehaald. We hebben er ook even een hapje gegeten, in een klein straat vlakbij de grote markt, “Tearoom Bittersweet”. Chocolade thee Bittersweet bruggeHet was een kleine tearoom wat er keurig uit zag en de prijzen waren niet zo extreem hoog als op de grote markt zelf. Eerst hebben we nog wat gedronken. Michel een latte macciato en zelf had ik een chocolade thee (keuze uit 48 smaken). Erbij een mini hightea met zelfgebakken koekjes, nougat echt heerlijk! Daarna een ‘tosti boem boem’, zo heette het op de kaart. Het was een tosti met ham en kaas op bruin brood met zelfgemaakte bolognesesaus en veel kaas. Erg lekker, Bittersweet is een aanrader om even iets te eten of te drinken! Trouwens de chef is een oudleerling van het misschien wel bekende Ter Groene Poorte voedingsschool.

Bittersweet
St. Amandstraat 27
8000 Brugge (België)
Tel (0032)(0)50-348769
Bittersweet Brugge latte macchiato


1 reactie op “Bittersweet in Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel