Boerenkool

Boerenkool

Vandaag zo druk bezig geweest met artikelen voor Brutsellog.eu en het up to date brengen van Brutsellog.com dat ik gewoon vergeten was om een foto van het eten te maken. Gelukkig was er nog genoeg over en kon ik achteraf nog een foto maken. Alleen de gehaktbal ontbreekt. Kortom het was dus boerenkoolstamppot met gehaktballen en jus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel