Spaghetti met Romige Paprika-Kaassaus

Spaghetti met Romige Paprika-Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 350 ml kookroom, 1 groentebouillonblokje, 150 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in het olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm, 1 in blokjes gesneden gele paprika en 1 in blokjes gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg 350 ml kookroom toe. Verkruimel er een groentebouillonblokje boven en breng het geheel aan de kook. Roer er vervolgens 150 gram geraspte kaas door en laat de kaas smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel