Zongedroogde Tomaat Muffins

Zongedroogde Tomaat Muffins

Dit zijn de hartige muffins die Britt en Celina gemaakt hebben tijdens onze afwezigheid, de zoete muffins waren de Chocolade Marshmallow Muffins. Heerlijk!

Ingrediënten: 280 gram bloem, 3 theelepels bakpoeder, zwarte peper, zout, 4 zongedroogde tomaten, 2 eieren, 250 ml karnemelk, 90 gram gesmolten boter, 4 theelepels gedroogde basilicum, 1 teentje knoflook, geraspte kaas,

Aantal muffins: 12

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 280 gram bloem met 3 theelepels bakpoeder, zwarte peper en zout. Meng 4 fijngesneden zongedroogde tomaten erdoor. Klop 2 eieren in een andere kom met 250 ml karnemelk, 90 gram gesmolten boter, gedroogde basilicum en 1 fijngehakt teentje knoflook erdoor. Voeg de droge ingrediënten toe en roer het voorzichtig door. Doe de papieren cupcakevormpjes in een muffinbakvorm en schep het beslag in de vormpjes. Strooi geraspte kaas over de muffins. Zet de bakvorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de muffins iets afkoelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel