Zongedroogde Tomaat Muffins

Zongedroogde Tomaat Muffins
Dit zijn de hartige muffins die Britt en Celina gemaakt hebben tijdens onze afwezigheid, de zoete muffins waren de Chocolade Marshmallow Muffins. Heerlijk!

Ingrediƫnten: 280 gram bloem, 3 theelepels bakpoeder, zwarte peper, zout, 4 zongedroogde tomaten, 2 eieren, 250 ml karnemelk, 90 gram gesmolten boter, 4 theelepels gedroogde basilicum, 1 teentje knoflook, geraspte kaas,

Aantal muffins: 12

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 280 gram bloem met 3 theelepels bakpoeder, zwarte peper en zout. Meng 4 fijngesneden zongedroogde tomaten erdoor. Klop 2 eieren in een andere kom met 250 ml karnemelk, 90 gram gesmolten boter, gedroogde basilicum en 1 fijngehakt teentje knoflook erdoor. Voeg de droge ingrediƫnten toe en roer het voorzichtig door. Doe de papieren cupcakevormpjes in een muffinbakvorm en schep het beslag in de vormpjes. Strooi geraspte kaas over de muffins. Zet de bakvorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de muffins iets afkoelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat