Chocolade Marshmallow Muffins

Chocolade Marshmallow Muffins
Terwijl wij bij de kookboekenruilbeurs aanwezig waren was Britt samen met Celina aan het bakken geslagen en hebben deze muffins en hartige muffins gemaakt.

Ingrediƫnten: 275 gram bloem, 3 theelepels bakpoeder, beetje zout, 120 gram lichte basterdsuiker, 100 gram witte spekkies (of liever echte marshmallows), 50 gram witte chocolade, 250 ml melk, 90 gram boter, 50 gram pure chocolade,

Aantal muffins: 12

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 275 gram bloem, 3 theelepels bakpoeder, een beetje zout, 120 gram lichte basterdsuiker, in kleine stukjes geknipte spekkies en 50 gram fijngehakte witte chocolade erdoor. Klop in een andere kom 2 eieren los. Voeg 250 ml melk en 90 gram gesmolten boter toe. Voeg de droge ingrediƫnten toe en roer tot het gemengd is. Voeg als laatste 50 gram gesmolten pure chocolade toe en roer door. Doe de papieren cupcakevormpjes in een muffinbakblik en vul met het beslag. Zet het bakblik ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de muffins goed afkoelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat