Pasta met Worst, Prei en Champignons

Pasta met Worst, Prei en Champignons

Ingrediënten: macaroni, zout, 2 runderbraadworsten, 1 prei, 250 gram champignons, 200 ml gezeefde tomaat, 100 ml kookroom, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Haal het vel van 2 runderbraadworsten. Rul de worst los en bruin in hete boter. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 250 gram champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml gezeefde tomaat en 100 ml kookroom toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel ongeveer 5 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel