Pasta met Worst, Prei en Champignons

Pasta met Worst, Prei en Champignons
Ingrediënten: macaroni, zout, 2 runderbraadworsten, 1 prei, 250 gram champignons, 200 ml gezeefde tomaat, 100 ml kookroom, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Haal het vel van 2 runderbraadworsten. Rul de worst los en bruin in hete boter. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 250 gram champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml gezeefde tomaat en 100 ml kookroom toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel ongeveer 5 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat