Kipfilet met Champignon-Roomsaus

Kip

Kipfilet met Champignon-Roomsaus

Kipfilet met Champignon-Roomsaus
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, 250 gram champignons, 2 bosuien, 200 ml kookroom, 1 theelepel mosterd, 1 blokje kippenbouillon,

Aantal personen: 3

Snij 2 kipfilets in blokjes en bestrooi met zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 2 in ringen gesneden bosuien toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer er 200 ml kookroom, 1 theelepel mosterd en 1 verkruimeld blokje kippenbouillon toe. Breng zachtjes aan de kook en laat de saus iets indikken. Lekker met aardappelpuree. Eet smakelijk!

0
(1.132 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Kipfilet met Champignon-Roomsaus

Laat een antwoord achter aan willems Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top