Noodles met Kip, Peultjes en Champignons

Noodles met Kip, Peultjes en Champignons
Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1/2 wortel, 250 gram champignons, 200 gram peultjes, 1 eetlepel sojasaus, een scheutje balsamico azijn, noodles,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1/2 in dunne plakjes gesneden wortel toe en bak mee tot de wortel zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 200 gram peultjes toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel sojasaus en een scheutje balsamico azijn door. Roer goed door en laat het geheel 5 minuten doorwarmen. Kook de noodles in 2 minuten gaar in kokend water. Serveer de de noodles met de kip en groente. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat