Uiensoep

Uiensoep

Ingrediënten: 6 kleine uien, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, tijm, 1 theelepel chilipoeder, 1 liter water, 2 bouillonblokjes, 2 eetlepels sojasaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Bak 6 in ringen gesneden uien met 1 eetlepel donkere basterdsuiker, wat tijm en 1 theelepel chilipoeder tot de uien zacht en een beetje bruin zijn. Voeg 1 liter water, 2 verkruimelde bouillonblokjes en 2 eetlepels sojasaus toe. Breng de soep aan de kook en warm het daarna nog ongeveer 10 minuten door. Serveer met geraspte kaas en getoast brood. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel