Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 150 gram gehakt, 1 wortel, 1 blik tomaatblokjes, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het gehakt tot het bruin is. Voeg 1 in plakjes gesneden wortel toe en bak mee tot de wortel bijna zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat 10 minuten zacht pruttelen. Pureer de saus op het laatst met de staafmixer. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel