Pizza met Champignons, Paprika en Crème Fraîche

Pizza met Champignons, Paprika en Crème Fraîche

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 gele paprika, 250 gram champignons, pizzadeeg, 250 ml crème fraîche, 3 plakjes ham, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Beleg een bakplaat met het pizzadeeg. Bestrijk met crème fraîche. Leg er plakjes ham op. Schep er vervolgens het champignon-mengsel op. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


1 reactie op “Pizza met Champignons, Paprika en Crème Fraîche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel