Pizza met Champignons, Paprika en Crème Fraîche

Pizza met Champignons, Paprika en Crème Fraîche
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 gele paprika, 250 gram champignons, pizzadeeg, 250 ml crème fraîche, 3 plakjes ham, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Beleg een bakplaat met het pizzadeeg. Bestrijk met crème fraîche. Leg er plakjes ham op. Schep er vervolgens het champignon-mengsel op. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


1 reactie op “Pizza met Champignons, Paprika en Crème Fraîche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat