Cordon Bleu’s gepaneerd met Knoflookcroutons

Cordon Bleu's gepaneerd met Knoflookcroutons
Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 plakjes kaas, 2 plakjes ham, zout, peper, 1 ei, 1 zakje knoflookcroutons,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Plet 2 schnitzels, of als ze echt dik zijn snijd ze open. Maak van de plakjes kaas en ham 2 pakketjes en vouw ze tussen de schnitzels. Zet de schnitzels vast met cocktailprikkers. Bestrooi met zout en peper. Kluts een ei. Haal de schnitzels door het ei. Verkruimel het zakje knoflookcroutons. Haal de schnitzels door de verkruimelde knoflookcroutons en druk nog even wat aan. Bak de schnitzels om en om bruin. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat