Cordon Bleu’s gepaneerd met Knoflookcroutons

Cordon Bleu's gepaneerd met Knoflookcroutons

Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 plakjes kaas, 2 plakjes ham, zout, peper, 1 ei, 1 zakje knoflookcroutons,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Plet 2 schnitzels, of als ze echt dik zijn snijd ze open. Maak van de plakjes kaas en ham 2 pakketjes en vouw ze tussen de schnitzels. Zet de schnitzels vast met cocktailprikkers. Bestrooi met zout en peper. Kluts een ei. Haal de schnitzels door het ei. Verkruimel het zakje knoflookcroutons. Haal de schnitzels door de verkruimelde knoflookcroutons en druk nog even wat aan. Bak de schnitzels om en om bruin. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel