Noodles met Kipfilet en Paprika in Babi Kecap Saus

Noodles met Kipfilet en Paprika in Babi Kecap Saus
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 pot Samasaya babi kecap, 3 bosuien, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en bak even mee. Voeg 1 potje Samasaya babi kecap saus en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Laat 5 minuten op laag vuur warm worden. Serveer met noodles en gefruite uitjes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat