Noodles met Kipfilet en Paprika in Babi Kecap Saus

Noodles met Kipfilet en Paprika in Babi Kecap Saus
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 pot Samasaya babi kecap, 3 bosuien, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en bak even mee. Voeg 1 potje Samasaya babi kecap saus en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Laat 5 minuten op laag vuur warm worden. Serveer met noodles en gefruite uitjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>