Noodles met Kipfilet en Paprika in Babi Kecap Saus

Noodles met Kipfilet en Paprika in Babi Kecap Saus
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 pot Samasaya babi kecap, 3 bosuien, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en bak even mee. Voeg 1 potje Samasaya babi kecap saus en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Laat 5 minuten op laag vuur warm worden. Serveer met noodles en gefruite uitjes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel