Bloemkool met Kerrie-Gehakt

Bloemkool met Kerrie-Gehakt

Ingrediënten: 1 bloemkool, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 blik kokosmelk, 1 bouillonblokje, kerriepoeder, paprikapoeder,

Aantal personen: 2

Kook de in roosjes gesneden bloemkool beetgaar in water met wat zout. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui tot het bruin is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg 1 blikje kokosmelk toe en breng dit op smaak met 1 verkruimeld bouillonblokje, kerriepoeder en paprikapoeder. Laat de kokosmelk op middelhoog vuur indikken. Serveer met de bloemkool. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel