Bloemkool met Kerrie-Gehakt

Bloemkool met Kerrie-Gehakt

Ingrediënten: 1 bloemkool, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 blik kokosmelk, 1 bouillonblokje, kerriepoeder, paprikapoeder,

Aantal personen: 2

Kook de in roosjes gesneden bloemkool beetgaar in water met wat zout. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui tot het bruin is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg 1 blikje kokosmelk toe en breng dit op smaak met 1 verkruimeld bouillonblokje, kerriepoeder en paprikapoeder. Laat de kokosmelk op middelhoog vuur indikken. Serveer met de bloemkool. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>