Bloemkool met Kerrie-Gehakt

Bloemkool met Kerrie-Gehakt
Ingrediƫnten: 1 bloemkool, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 blik kokosmelk, 1 bouillonblokje, kerriepoeder, paprikapoeder,

Aantal personen: 2

Kook de in roosjes gesneden bloemkool beetgaar in water met wat zout. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui tot het bruin is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg 1 blikje kokosmelk toe en breng dit op smaak met 1 verkruimeld bouillonblokje, kerriepoeder en paprikapoeder. Laat de kokosmelk op middelhoog vuur indikken. Serveer met de bloemkool. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat