Macaroni met Doperwten en Gehakt in Tomatensaus

Macaroni met Doperwten en Gehakt in Tomatensaus
Makkelijk vandaag, Michel heeft gekookt!

Ingrediƫnten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, Italiaanse kruiden, 150 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1 bouillonblokje, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en Italiaanse kruiden tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het rul en bruin. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Voeg 100 gram doperwten toe en laat het 10 minuten zachtjes in de saus gaar worden. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat