Spaghetti met Paprika, Kip en Tomatensaus

Spaghetti met Paprika, Kip en Tomatensaus

Spaghetti met Paprika, Kip en Tomatensaus
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot het zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak het bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe en verkruimel er een bouillonblokje bovenuit. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(115 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top