Gevulde Aardappel en Muiderslotje

Gevulde Aardappel en Muiderslotje
Vandaag ook makkelijk, een gevulde aardappel en een muiderslotje van slagerij Ben Kamphuis. De gevulde aardappel is een in de schil gekookte aardappel, die gehalveerd is en iets uitgehold. Daarna gevuld met kruidenkaas en erover geraspte kaas en peper. Dit hoefde nog maar 10 minuten in de oven zodat de kaas kan smelten. Het muiderslotje is een gevulde pepper-steak, gevuld met kruidenkaas. Even om en om bakken en de kruidenkaas laten smelten. Lekker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel