Piepers in ‘t pannetje

Piepers in 't pannetje
Vreemde titel misschien, maar zo heeft de groenteboer het nu eenmaal genoemd, aardappelschijfjes, gekruid met paprika en wat prei enzo er in en erbij een fruitige salade met gerookte kip. Allebei van groenteboer Gijs van de Hoef. Erbij een verse worst speciaal van de overbuurman van de groenteboer, Keurslager Harzevoort. Lekker makkelijk als je werkelijk geen idee hebt wat je wilt eten en nog super lekker ook, vaker doen dus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel