Macaroni met Paprika en Doperwten

Macaroni met Paprika en Doperwten
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 gele paprika, 100 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 gesneden gele paprika in hete olie tot het zacht is. Voeg 100 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus toe en roer goed door. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel