Macaroni met Paprika en Doperwten

Macaroni met Paprika en Doperwten
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 gele paprika, 100 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 gesneden gele paprika in hete olie tot het zacht is. Voeg 100 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus toe en roer goed door. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>