Spaghetti met Courgette-Tomatensaus

Spaghetti met Courgette-Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, 1 groentebouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en bak mee tot de courgette zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe en verkruimel er 1 groentebouillonblokje boven. Laat een minuut of 5 pruttelen. Pureer grof met een staafmixer. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>