Salade met Gerookte Kip

Salade met Gerookte Kip
In de koelkast had ik nog wat voorraad wat ik eigenlijk afgelopen week gepland had om te eten. Vandaag dus maar wat in elkaar gebrutseld met de dingen uit de koelkast die gewoon op moesten. Een makkelijke salade werd het!

Ingrediƫnten: 1/2 zak gemengde salade (100 gram), 1 gerookte kipfilet, knoflook-croutons, honing-mosterd dressing,

Aantal personen: 1

Knip de sla fijn en doe dit in een schaal. Snij 1 gerookte kipfilet in blokjes en voeg dit samen met wat knoflook-croutons toe aan de sla. Doe er vervolgens wat honing-mosterd dressing over (ik gebruik vaak die van Hela). Erbij Franse frietjes uit de Actifry. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel