Salade met Gerookte Kip

Salade met Gerookte Kip
In de koelkast had ik nog wat voorraad wat ik eigenlijk afgelopen week gepland had om te eten. Vandaag dus maar wat in elkaar gebrutseld met de dingen uit de koelkast die gewoon op moesten. Een makkelijke salade werd het!

Ingrediƫnten: 1/2 zak gemengde salade (100 gram), 1 gerookte kipfilet, knoflook-croutons, honing-mosterd dressing,

Aantal personen: 1

Knip de sla fijn en doe dit in een schaal. Snij 1 gerookte kipfilet in blokjes en voeg dit samen met wat knoflook-croutons toe aan de sla. Doe er vervolgens wat honing-mosterd dressing over (ik gebruik vaak die van Hela). Erbij Franse frietjes uit de Actifry. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat