Cafetaria ‘t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria 't Hoekje - Veenendaal

Nog steeds ben ik alleen aan het eten, Michel kan nog weinig eten (wat een vervelende griep). Zelf had ik geen zin om te koken en daarnaast had ik enorm zin in nasi van de snackbar om de hoek. Misschien een beetje vreemd, nasi bij de snackbar, maar die van ons met een Chinees echtpaar er in maken echt de allerlekkerste nasi (in ieder geval van Veenendaal vind ik dan). Ik heb dus een 1/2 bak nasi met ham en spiegelei genomen. Smullen!

(O Ja en vandaag bestaat Brutsellog al weer 6 jaar!)

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel