Barbecue

Barbecue
Na de high tea party wilde Britt ook barbecuen, de dames zaten lekker buiten met de barbecue en wijzelf hebben binnen met de Cuisinart Griddle gebarbecued. We hadden kipsaté, gemarineerde speklapjes, hamburgers, worstjes, aardappelspiesjes met honing-mosterd marinade. Erbij een salade, aardappelsalade en veel sausjes. Lekker, en zeker met dit mooie weer!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel