Simpele Pasta

Simpele Macaroni
Vandaag druk bezig geweest in de keuken voor de high-tea die Britt morgen gaat doen met haar vriendinnen vanwege haar verjaardag. Daarna lekker makkelijk gedaan en deze pasta gemaakt. Morgen hopelijk een foto met een flink gevulde high-tea etagère!

Ingrediënten: pasta, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram hamblokjes, tomatenketchup, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta (korte pasta) beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 150 gram hamblokjes toe en bak even mee. Serveer de pasta met het ui-ham mengsel, tomatenketchup en geraspte kaas. Eet smakelijk!


3 reacties op “Simpele Pasta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel