Varkenshaas Saté

Varkenshaas Saté
Vandaag heeft Michel in de keuken gestaan, deze saté kwam er vandaan.

Ingrediënten: varkenshaas, zout, peper, ui,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin in hete boter. Haal het uit de pan en snij de varkenshaas in plakjes. Bak in het achtergebleven vet een in ringen gesneden ui. Doe in een ovenschaaltje afwisselend de varkenshaas met de ui. Zet het ovenschaaltje in de oven voor ongeveer 10 minuten, verlaag dan de temperatuur naar 100 graden en laat het schaaltje nog 10 minuten in de oven staan. Erbij een salade en Vlaamse frieten uit de Actifry. Eet smakelijk!


Één reactie op “Varkenshaas Saté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel