New Garden in Ede

New Garden - Ede

Vandaag is Britt jarig, een dag met zelfgebakken appeltaart door Britt en haar oma deze keer. Natuurlijk bleven we ook eten en dat werd de Chinees. We hebben combinatie menu’s gehaald met nasi en bami met respectievelijk babi pangang en char siu. Deze Chinees had bij de char siu een Kantonese barbecuesaus gedaan, erg lekker.

New Garden
Bellestein 53-55
6714 DP Ede
Tel: 0318-620121


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel