Pasta met Gerookte Kip en Courgette

Pasta met Gerookte Kip en Courgette
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 prei, 1 courgette, 1 oranje paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 1 gerookte kipfilet,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in ringen gesneden prei met 1 in blokjes gesneden courgette en 1 gesneden oranje paprika tot de courgette zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Roer goed door. Voeg 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet toe en warm het geheel goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel