Pasta met Gerookte Kip en Courgette

Pasta met Gerookte Kip en Courgette
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 prei, 1 courgette, 1 oranje paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 1 gerookte kipfilet,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in ringen gesneden prei met 1 in blokjes gesneden courgette en 1 gesneden oranje paprika tot de courgette zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Roer goed door. Voeg 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet toe en warm het geheel goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>