Pasta met Spinazie en Salami

Pasta met Spinazie en Salami
Ingrediënten: pasta, zout, 200 gram salami, 1 ui, thijm, 300 gram spinazie,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 200 gram in blokjes gesneden salami knapperig in een hete hapjespan. Schep het uit de pan en houdt het apart. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram spinazie toe en laat het al roerbakkend slinken. Doe de salami terug in de pan en warm het geheel nog even door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel