Spaghetti met Chipolata’s en “restjes” saus

Spaghetti met Chipolata's en
Een makkelijke dag vandaag. Alleen een pasta gekookt, 4 chipolata worstjes ontveld en bruin en rul gebakken in hete boter. De saus van de blinde vinken van gisteren toegevoegd en opgewarmd. Daarna geserveerd met de spaghetti. Zo is het restje saus ook weer op!


2 reacties op “Spaghetti met Chipolata’s en “restjes” saus

  1. Ik kwam vandaag voor het eerst via google op je site en ik zit al minstens een halfuur allerlei recepten te lezen. Het ziet er allemaal heel erg lekker uit, ik krijg van al die recepten heel veel zin om te gaan koken :) Vanaf nu kom ik zeker te weten vaker langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel