Tortellini Ovenschoteltje

Tortellini Ovenschoteltje
Ingrediënten: 300 gram tortellini met kaasvulling, 1 ui, 1 courgette, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 2 eetlepels chilisaus, 100 ml kookroom, 1 bouillonblokje, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 2 eetlepels chilisaus en 100 ml kookroom toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven uit en roer goed door. Giet de tortellini af en roer door de saus. Schep de tortellini-groente mengsel in kleine ovenschaaltjes (of in 1 ovenschaal). Verdeel er mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel