Tosti Brie met Champignons en Rauwe Ham

Tosti Brie met Champignons en Rauwe Ham

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram champignons, 4 plakjes rauwe ham, Italiaanse kruiden, 8 sneetjes wit brood, brie,

Aantal tosti’s: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons met 4 in reepjes gesneden plakjes rauwe ham toe. Bestrooi met Italiaanse kruiden en bak tot de champignons zacht zijn. Beleg 4 sneetjes brood met brie. Schep hierop de champignons en leg hierop weer een snee wit brood. Leg de tosti’s tussen het tosti-apparaat en bak het brood knapperig. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel