Pasta met Spitskool en Champignons

Pasta met Spitskool en Champignons
Ingrediënten: pasta, zout 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 salieblaadjes, 200 gram spitskool, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 fijngehakte salieblaadjes. Voeg 200 gram gesneden spitskool toe en bak tot de spitskool zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml kookroom en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat het geheel nog 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel