Rijst met Paprika’s en Schnitzel in Zoete Saus

Rijst met Paprika's en Schnitzel in Zoete Saus
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 schnitzel, 1 gele paprika, 1 oranje paprika, 2 eetlepels maïzena, 2 eetlepels Japanse sojasaus, 2 eetlepels honing, 6 eetlepels water,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden schnitzels toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 gele en 1 oranje in reepjes gesneden paprika toe en wok 5 minuten mee. Maak ondertussen een saus van 2 eetlepels maïzena, 2 eetlepels Japanse sojasaus, 2 eetlepels honing en 6 eetlepels water. Voeg de saus toe aan de paprika’s en bak het goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel