Bananen Muffins

Bananen Muffins

Ingrediënten: 3 bananen, 1 ei, 70 gram donkere basterdsuiker, 50 ml zonnebloem-olie, 1 theelepel kaneel, 250 gram bloem, zout, bakpoeder,

Aantal muffins: 12

Verwarm de oven voor op 190 graden. Pureer 3 bananen met 1 ei met de staafmixer. Voeg 70 gram donkere basterdsuiker, 50 ml zonnebloem-olie en 1 theelepel kaneel toe en pureer met de staafmixer. Voeg vervolgens 250 gram bloem met een snufje zout en wat bakpoeder toe. Meng dit met een spatel door de puree. Doe in een muffinvorm papieren vormpjes en vul dit met het beslag. Zet de muffin vorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel