Cordon Bleu

Cordon Bleu
Ingrediënten: 3 schnitzels, zout, kipkruiden, 6 plakjes kaas, 6 plakjes ham, 1 ei, paneermeel,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kruid 3 schnitzels met zout en kipkruiden. Leg op elke schnitzel 2 plakjes kaas en 2 plakjes ham. Vouw de schnitzels dicht en prik vast met cocktailprikkers. Haal de schnitzels door een geklutst ei en daarna door de paneermeel. Bak de cordon bleus om en om bruin in hete boter. Leg de cordon bleus in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Erbij hebben we gebakken aardappeltjes, salade en aardappelsalade gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel