Busch in Kleve

Busch Kleve broodje kaas Busch - Kleve broodje ham kaas Busch - Kleve broodje kipschnitzel

Vandaag hebben we samen met mijn vader supermakten bezocht in Duitsland, net over de grens. Bij de Edeka in Kleve hebben we bij de broodjeszaak die daar in hetzelfde pand zit eerst wat gegeten, want met een lege maag kan je niet winkelen. Britt koos daar voor een broodje kaas, Michel voor een broodje ham-kaas en ik voor een broodje kipschnitzel. Mijn vader had een broodje frikandele (gehaktbal), alleen heb ik daar geen foto van. Lekker gegeten, verse broodjes, vers belegd. Kortom smullen.

Bäckerei Büsch (in de Edeka)
E center Kleve
Hoffmann Allee 35 + 41a
47533 Kleve (Duitsland)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel