Wraps met Gehakt, Courgette en Paprika

Wraps met Gehakt, Courgette en Paprika
Ingrediënten: 1 ui, 500 gram gehakt, 1 zakje SantaMaria seasoning mix voor burrito’s, 1 rode paprika, 1 kleine courgette, 8 tortilla wraps, SantaMaria salsa medium,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 500 gram gehakt tot het gehakt bruin is. Voeg 1 zakje SantaMaria seasoning mix voor burrito’s toe en roer even door. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak mee tot de paprika bijna zacht is. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met de salsa en vervolgens met het gehakt-groente mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel