Wraps met Gehakt, Courgette en Paprika

Wraps met Gehakt, Courgette en Paprika
IngrediĆ«nten: 1 ui, 500 gram gehakt, 1 zakje SantaMaria seasoning mix voor burrito’s, 1 rode paprika, 1 kleine courgette, 8 tortilla wraps, SantaMaria salsa medium,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 500 gram gehakt tot het gehakt bruin is. Voeg 1 zakje SantaMaria seasoning mix voor burrito’s toe en roer even door. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak mee tot de paprika bijna zacht is. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met de salsa en vervolgens met het gehakt-groente mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat