Frajo’s in Wijnegem

Grand Café Frajo's - Wijnegem

Het weer zit niet erg mee vandaag, maar we zijn er wel op uit geweest, naar Wijnegem shopping center in België. Ik kende het uit de Vlaamse Flair, het magazine houdt in Wijnegem shopping center wel eens een Flair shopping day. Dat wilde ik wel zien. Het is eigenlijk een soort van Hoog Catherijne maar dan ietwat groter (en gratis parkeren), leuk om een keer te zien, maar de volgende keer wel weer “buiten” shoppen, heeft wat meer.

Maar goed we hebben daar ook geluncht, bij Frajo’s Grand Café . Leuk is dat je bij een glaasje fris een paar chippies krijgt bijvoorbeeld. Beide hebben we daar een croque monsieur bolognaise op, oftewel een tosti ham-kaas met bolognese saus. Echt een lekkere tosti met zelfgemaakte bolognese saus, een aanrader dus.

Frajo’s Grand Café
Wijnegem Shopping Center
Turnhoutsebaan 5 shop 150
2110 Wijnegem (België)
Tel: (0032)(0)3-3542573


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel