Andijvie Stamppot met Spekjes

Andijvie Stamppot met Spekjes
Ingrediënten: aardappelpuree, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 400 gram andijvie,

Aantal personen: 2

Bereid de aardappelpuree in de oven (of maak de aardappelpuree zelf). Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig op laag vuur. Wok in hete olie 400 gram gesneden andijvie tot het geslonken is. Meng de andijvie met de aardappelpuree en ontbijtspek. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel