De Bourgondiër in Glimmen

champignons in knoflooksaus mixed grill

Groninger koek parfait Apfelstudel

Na De Theefabriek en de zeehondencrèche in Pieterburen zijn we op de terugweg, van onze laatste vakantiedag in het noorden gaan eten bij Grillhouse “De Bourgondiër”, steaks & seafood. We waren met zijn drieën eensgezind. Alle drie namen we als vooraf de champignons in knoflooksaus. Daarna namen we een mixed grill wat geserveerd werd op een grote schaal met biefstuk, kippenpootjes, spareribs en lamsvlees. Als nagerecht namen Britt en Michel de warme apfelstrudel met kaneelijs, vanille ijs en slagroom en zelf nam ik de Groninger koek parfait wat geserveerd werd met warme karamelsaus en slagroom. Een goede afsluiter van een leuk weekje weg!


Grillhouse De Bourgondiër

Zuidlaarderweg 4
9756 CH Glimmen
Tel: 050-4061281


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat