De Bourgondiër in Glimmen

champignons in knoflooksaus mixed grill

Groninger koek parfait Apfelstudel

Na De Theefabriek en de zeehondencrèche in Pieterburen zijn we op de terugweg, van onze laatste vakantiedag in het noorden gaan eten bij Grillhouse “De Bourgondiër”, steaks & seafood. We waren met zijn drieën eensgezind.

Alle drie namen we als vooraf de champignons in knoflooksaus. Daarna namen we een mixed grill wat geserveerd werd op een grote schaal met biefstuk, kippenpootjes, spareribs en lamsvlees. Als nagerecht namen Britt en Michel de warme apfelstrudel met kaneelijs, vanille ijs en slagroom en zelf nam ik de Groninger koek parfait wat geserveerd werd met warme karamelsaus en slagroom. Een goede afsluiter van een leuk weekje weg!


Grillhouse De Bourgondiër

Zuidlaarderweg 4
9756 CH Glimmen
Tel: 050-4061281


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel