Liever Anders in Zuidlaren

ciabatta ham ciabatta liever anders ciabatta brie

Vandaag hadden we een dagje dicht bij het vakantiehuisje, lekker rustig aan gedaan. Even Zuidlaren bekeken en geluncht bij Liever Anders, een lunchroom, annex bakker, annex winkeltje voor woonaccessoires. Het zou zo uit de Flow kunnen komen, echt een Anja winkeltje eigenlijk. Het is piepklein, 4 tafeltjes binnen (en ook buiten 4 tafeltjes), overal accessoires die je kan kopen, zoals kopjes, blikken, lampenkappen, maar ook allerlei dingen om taarten te versieren, brood, broodjes en patisserie. Helemaal leuk.

Ik nam daar een broodje ham, een ciabatta met ham, veldsla, gebakken spekjes en veldsla. Michel nam een broodje Liever Anders, een ciabatta met kipfilet, guacamole, paprika en veldsla. Britt nam het broodje brie met tomatentapenade, veldsla, brie en pijnboompitjes. Erbij hadden Michel en Britt een latte macchiato en ik een choconana, warme chocolademelk met een vleugje banaan (en slagroom). Echt even langs gaan!

Liever Anders
Stationsweg 35a
9471 GK Zuidlaren
Tel: 050-4091196


4 reacties op “Liever Anders in Zuidlaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel