Sapori la Fiera in Zuidlaren

Pizza Carbonara Lasagne della Casa Pizza Anadedda

notenijs aardbeien ijs

Bij een Italiaan eten hoort ook bij het vakantiegevoel. In Zuidlaren hadden we geluk en konden we nog net een tafeltje voor drie bemachtigen.

Michel en Britt kozen voor pizza, Michel de pizza carbonara met tomaten, kaas, ham, salami, spek en rosbief, Britt de pizza ‘anadedda’met tomaten, kaas, mortadella en brie. Leuk was dat de bediening namens de kok nog kwam zeggen dat mortadella echt geen mozzarella was. Zelf nam ik de lasagna della casa, lasagne met bolognesesaus, kaas, ham, champignons en broccoli. Lekker en goed vullend die lasagne. Als nagerecht namen Michel en ik de coppa con nocchi, notenijs met geroosterde noten en Britt de coppa fragola, aardbeienijs met verse aardbeien en slagroom. Lekker gegeten.

Sapori la Fiera
Stationsweg 10
9471 GR Zuidlaren
Tel: 050-4095622


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel