‘t Oale Kroegie in Bourtange

t oale kroegie bourtange pannenkoeken

Vandaag hadden we een ‘cultuur snuiven’ dagje en zijn we naar het vestingdorp Bourtange geweest, waar Michel en Britt nog door de vestingsgrachten hebben gekanoët en waar ik lekkere theetjes heb gescoord. Op het marktplein hebben we tijdens de lunch alle drie van een pannenkoek met spek genoten.

‘T Oale Kroegie
Marktplein 8
9545 PH Bourtange
Tel: 0599-354580


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel