Varkenshaas met Kruidige Champignons

Varkenshaas met Kruidige Champignons
Ingrediënten: 1 varkenshaas, zout, peper, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, salie, peterselie, 150 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 100 graden. Steek het puntje van de varkenshaas zo vast zodat het over al even dik is, verdeel in 2 stukken. Bestrooi met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin. Leg in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in het achtergebleven vet 250 gram in kwarten gesneden champignons met 1 fijngehakt teentje knoflook, salie en peterselie tot de champignons bruin zijn. Voeg 150 ml bouillon toe. Laat de bouillon inkoken. Serveer de kruidige champignons met de varkenshaas. Wij hebben er aardappelbolletjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat