Varkenshaas met Kruidige Champignons

Varkenshaas met Kruidige Champignons
Ingrediënten: 1 varkenshaas, zout, peper, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, salie, peterselie, 150 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 100 graden. Steek het puntje van de varkenshaas zo vast zodat het over al even dik is, verdeel in 2 stukken. Bestrooi met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin. Leg in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in het achtergebleven vet 250 gram in kwarten gesneden champignons met 1 fijngehakt teentje knoflook, salie en peterselie tot de champignons bruin zijn. Voeg 150 ml bouillon toe. Laat de bouillon inkoken. Serveer de kruidige champignons met de varkenshaas. Wij hebben er aardappelbolletjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel