Kliekjes Lasagne

Kliekjes Lasagne
Van de tomaten-courgette saus die ik gisteren had gemaakt, had ik nog best veel over. Zonde om weg te gooien. Het werd vandaag dus omgetoverd in een “kliekjes lasagne”. Ik had nog een paprika bij gedaan, die nodig op moest, wat spinazie-blokjes uit de diepvries (de laatste paar deelblokjes uit het pak), een knoflook teentje en een 100 gram geraspte kaas, want het zakje was toch al open. Het pak lasagnebladen leeg gemaakt, dus met recht een kliekjes lasagne. Leuk dat je door wat ingrediënten er bij te doen je weer wat anders lekkers kan maken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat