Kliekjes Lasagne

Kliekjes Lasagne
Van de tomaten-courgette saus die ik gisteren had gemaakt, had ik nog best veel over. Zonde om weg te gooien. Het werd vandaag dus omgetoverd in een “kliekjes lasagne”. Ik had nog een paprika bij gedaan, die nodig op moest, wat spinazie-blokjes uit de diepvries (de laatste paar deelblokjes uit het pak), een knoflook teentje en een 100 gram geraspte kaas, want het zakje was toch al open. Het pak lasagnebladen leeg gemaakt, dus met recht een kliekjes lasagne. Leuk dat je door wat ingrediënten er bij te doen je weer wat anders lekkers kan maken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel