Goudreinet in Barneveld (Terschuur)

Goudreinet - Barneveld
Op de terugweg vanuit Ootmarsum, waar het NK wielrennen was hebben we gegeten bij de Goudreinet in Barneveld, waar nog net een paar tafeltjes vrij waren. Als amuse kregen we Turksbrood met kruidenboter op yoghurtbasis en een geroosterd stookbrood met tomatentapenade en pesto. Britt en ik namen beide de stoofvlees op grootmoeders wijze en Michel koos voor de t-bone steak van maar liefst 450 gram met een kruidenboter erbij. Als nagerecht namen we allemaal iets anders. Ik nam de dame blanche, lekker gewoon, Michel nam verse aardbeien met slagroom en Britt nam de ananas duo, wat echt een enorm nagerecht was. We hebben er lekker gegeten.

Goudreinet Barneveld
Zelderseweg 63
3784 LN Terschuur
Tel: 0342-461293


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat