Goudreinet in Barneveld (Terschuur)

Goudreinet - Barneveld

Op de terugweg vanuit Ootmarsum, waar het NK wielrennen was hebben we gegeten bij de Goudreinet in Barneveld, waar nog net een paar tafeltjes vrij waren. Als amuse kregen we Turks brood met kruidenboter op yoghurtbasis en een geroosterd stokbrood met tomatentapenade en pesto. Britt en ik namen beide de stoofvlees op grootmoeders wijze en Michel koos voor de t-bone steak van maar liefst 450 gram met een kruidenboter erbij. Als nagerecht namen we allemaal iets anders. Ik nam de dame blanche, lekker gewoon, Michel nam verse aardbeien met slagroom en Britt nam de ananas duo, wat echt een enorm nagerecht was. We hebben er lekker gegeten.

Goudreinet Barneveld
Zelderseweg 63
3784 LN Terschuur
Tel: 0342-461293


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel