Het Wapen van Delden in Delden

Het Wapen van Delden - Delden

Omdat het gisteren erg lekker was hebben we er vandaag er ook voor gekozen om in ons hotel te blijven eten. Als voorgerecht namen Britt en ik een tomatensoep met room en balletjes en Michel nam de ossenstaartsoep. Het hoofdgerecht was voor Michel en Britt de boerenschnitzel met gebakken champignons en ui, zelf nam ik de runderentrecote met appeltjes en jus. Uiteraard hebben we ook een nagerecht genomen. Dit was voor Britt en Michel de sorbet met vers fruit en zelf heb ik de crème brûlée met een bolletje vanille-ijs genomen. Ook deze keer hebben we weer voortreffelijk gegeten.

Hotel Restaurant Het Wapen van Delden
Langestraat 242
7491 AN Delden
Tel: 074-3761355


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel