Het Wapen van Delden in Delden

Het Wapen van Delden - Delden
Omdat het gisteren erg lekker was hebben we er vandaag er ook voor gekozen om in ons hotel te blijven eten. Als voorgerecht namen Britt en ik een tomatensoep met room en balletjes en Michel nam de ossenstaartsoep. Het hoofdgerecht was voor Michel en Britt de boerenschnitzel met gebakken champignons en ui, zelf nam ik de runderentrecote met appeltjes en jus. Uiteraard hebben we ook een nagerecht genomen. Dit was voor Britt en Michel de sorbet met vers fruit en zelf heb ik de crème brûlée met een bolletje vanille-ijs genomen. Ook deze keer hebben we weer voortreffelijk gegeten.

Hotel Restaurant Het Wapen van Delden
Langestraat 242
7491 AN Delden
Tel: 074-3761355


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat