NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst - NoordwijkerhoutHet is weer tijd voor de jaarlijkse conferentie voor mijn werk, zoals al sinds 2008 wordt het gehouden in het NH hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Twee dagen lang sprekers horen, idee├źn uitwisselen en netwerken. Omdat Noordwijkerhout voor de meeste conferentie-bezoekers niet echt naast de deur ligt, ook niet voor mij, zit er een hotelovernachting bij en uiteraard een diner. Net als voorgaande jaren zal dit een lopend buffet zijn met voor iedereen wat wils. Het buffet was beter dan de vorige keren, en wat je er van mag verwachten, niet excellent maar normaal goed.

Zelf heb ik vooraf een vegetarische mosterdsoep, als hoofdgerecht Texels lam met jus, salade en gevulde aardappel en als afsluiter een trio van ijstaart en chocoladesoesjes gegeten.

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout
Tel: 0252-378888


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat