NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst - NoordwijkerhoutHet is weer tijd voor de jaarlijkse conferentie voor mijn werk, zoals al sinds 2008 wordt het gehouden in het NH hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Twee dagen lang sprekers horen, ideeën uitwisselen en netwerken. Omdat Noordwijkerhout voor de meeste conferentie-bezoekers niet echt naast de deur ligt, ook niet voor mij, zit er een hotelovernachting bij en uiteraard een diner. Net als voorgaande jaren zal dit een lopend buffet zijn met voor iedereen wat wils. Het buffet was beter dan de vorige keren, en wat je er van mag verwachten, niet excellent maar normaal goed.

Zelf heb ik vooraf een vegetarische mosterdsoep, als hoofdgerecht Texels lam met jus, salade en gevulde aardappel en als afsluiter een trio van ijstaart en chocoladesoesjes gegeten.

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout
Tel: 0252-378888


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel