Spaghetti met Gesmoorde Champignons in Room

Spaghetti met Gesmoorde Champignons in Room
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 400 gram champignons, dille, een scheutje witte wijn, 1 laurierblaadje, citroensap, 100 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 400 gram in kwarten gesneden champignons en wat dille toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 laurierblaadje, een scheutje citroensap en 100 ml kookroom toe. Laat de champignons smoren in de kookroom. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


2 reacties op “Spaghetti met Gesmoorde Champignons in Room

  1. Ik kook heel graag en ben op jou site beland en ik vind die super tof! Ik denk dat ik deze recept met champignons ga uitproberen. Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel