Chocoladerol

Chocoladerol
Deze chocoladerol heeft Britt voor Vaderdag gemaakt, leuk om te doen en nog lekker ook! Het pak hadden we al eerder gekocht in de Duitse supermarkt ‘Kaufland‘.

Ingrediënten: 1 pak Küchle schnelle rolle schoko-sahne, 180 ml water, 500 ml slagroom, aardbeienjam,

Verwarm de oven voor op de hoogste stand, 220 graden. Mix het bakmeel voor de chocoladecake met 180 ml water. Mix 6 minuten op de hoogste stand. Verdeel het beslag gelijkmatig over een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet de bakplaat 6 tot 7 minuten in de voorverwarmde oven. Uit de oven leg je de cake op een ander stuk bakpapier, licht bestoven met wat bloem.

Klop 500 ml slagroom met de mix voor de chocolade-slagroom. Bestrijk de cake eerst met een dunne laag jam en dan met de chocolade-slagroom. Maak de cake aan de randen los, trek aan het bakpapier zodat de cake vanzelf oprolt. Laat de chocoladerol minstens 30 minuten in de koelkast opstijven. Maak het af met wat poedersuiker. Smul ze!


2 reacties op “Chocoladerol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat